Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ DIGIMONITOR 2.4'' GOLD
Τιμή Αγοράς: 170€

Το μικρό του μέγεθος, η εμβέλεια 250 m, καθώς και η μπροστινή οθόνη αφής κάνουν το Digimonitor 2.4" Gold της Miniland μια πολύ πρακτική και εύκολη στη χρήση ενδοεπικοινωνία.

Παράλληλα, εγκαθιστώντας την εφαρμογή eMyBaby, που παρέχεται αποκλειστικά από τη Miniland Baby, μπορείτε να έχετε εικόνα του μωρού σας στο κινητό, στον υπολογιστή ή στο tablet σας από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Με τη λειτουργία VOX (ενεργοποίηση με την ανίχνευση ήχου), η λειτουργία παρακολούθησης μωρού παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας, όσο το μωρό ξεκουράζεται, ενώ ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύσει κάποιο ήχο και ανάβουν 5 φωτάκια LED (λειτουργία standby).

Το Digimonitor 2.4" Gold υποστηρίζει εικόνα υψηλής ποιότητας καθώς και διάφορες άλλες λειτουργίες, όπως φωτάκι νυκτός, νυχτερινή όραση, αμφίδρομη επικοινωνία (ακούτε και μιλάτε στο μωρό σας ή ακόμα του τραγουδάτε για να το ηρεμήσετε), zoom x2, 5 μελωδίες.

Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και από 2 κάμερες ταυτόχρονα, ενώ συνολικά μπορούν να συνδεθούν στη συσκευή μέχρι 4 κάμερες.

Το σύστημα διαθέτει ακόμη λειτουργία ειδοποίησης για τα γεύματα του μωρού, την αλλαγή πάνας, τη χορήγηση φαρμάκων και τον έλεγχο των ωρών ύπνου. Είναι πολύ βολικό και άνετο, ιδανικό για οικογενειακές εκδρομές!

Η ενδοεπικοινωνία έχει έγχρωμη οθόνη ενδείξεων LCD, φωτεινές ενδείξεις, αποσπώμενη κεραία, 16 αυτόματα κανάλια, ειδοποίηση εκτός εμβέλειας και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.

Παρέχεται τρίποδο ρυθμιζόμενο σε πολλές θέσεις.

Μπαταρίες 

Για τη μονάδα του γονέα: 1 επαναφορτιζόμενη Li-Ion 3.7 V 1200 mAh