Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ DIGIMONITOR 3.5" PLUS
Τιμή Αγοράς: 240€

Η ενδοεπικοινωνία Digimonitor 3.5 Plus επιτρέπει στους γονείς να βλέπουν το μωρό τους από οπουδήποτε έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή eMyBaby, που διατίθεται αποκλειστικά από τη Miniland.  Συνδέοντας τη μονάδα στον υπολογιστή σας, είναι εφικτό να παρακολουθείτε το μωρό σας σε άλλον υπολογιστή, Tablet ή Smartphone. 

Χάρη στην εμβέλεια ως και 240 μέτρα και την ψηφιακή τεχνολογία του συστήματος, οι γονείς μπορούν να βλέπουν το μωρό τους με απόλυτη ευκρίνεια και μηδενικές παρεμβολές σε οθόνη 3.5’’ (εξοικονόμηση ενέργειας - τεχνολογία Ecotech).

Το σύστημα παρέχει 2 επίπεδα μετάδοσης σύμφωνα με την επιθυμητή κάλυψη. Επιπλέον, δεν εκπέμπει σήμα όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής (λειτουργία standby).

Ιδανικό για στιγμές όπου οι γονείς απαιτούν ησυχία ή για θορυβώδη περιβάλλοντα. Είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο για ανθρώπους με προβλήματα ακοής.

Στην οθόνη, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν το σημείο της εικόνας που θα κάνουν zoom (zoom x4).

Η αμφίδρομη τεχνολογία επιτρέπει στους γονείς να ακούν το μωρό τους αλλά επίσης και να του μιλάνε και να του τραγουδούν κάποιο τραγούδι για να το ηρεμούν ή απλά για να του κρατούν συντροφιά με τον ήχο της φωνής τους, ενώ οι ίδιοι ασχολούνται με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Το ευχάριστο φωτάκι νυκτός και οι 5 μελωδίες που περιέχει βοηθούν το μωρό να ξεκουράζεται. Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μια ειδοποίηση για τους χρόνους φαγητού του μωρού σας.

Η ενδοεπικοινωνία έχει έγχρωμη οθόνη ενδείξεων LCD, φωτεινές ενδείξεις, αποσπώμενη κεραία, νυχτερινή όραση,16 αυτόματα κανάλια, ειδοποίηση εκτός εμβέλειας και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.

Παρέχεται θήκη με ιμάντα για να κρεμάται και στον ώμο και τρίποδο ρυθμιζόμενο σε πολλές θέσεις.

Μπαταρίες

Για τη μονάδα του γονέα: 1 επαναφορτιζόμενη Li-Ion 3.7 V 1200 mAh