Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ DIGIMONITOR 3.5" TOUCH
Τιμή Αγοράς: 269€

Η πιο ολοκληρωμένη ενδοεπικοινωνία Digimonitor 3.5” Touch με εμβέλεια 230 m και ψηφιακή τεχνολογία Dect, σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το μωρό σας από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε αρκεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, χάρη στην εφαρμογή eMyBaby που διατίθεται αποκλειστικά από τη Miniland Baby. Συνδέοντας τη μονάδα στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δείτε το μωρό σας σε άλλον υπολογιστή, Tablet ή Smartphone.

Διαθέτει αμφίδρομη τεχνολογία, η οποία σας επιτρέπει να ακούτε το μωρό σας αλλά και να του μιλάτε ή να του τραγουδάτε ταυτόχρονα, ώστε να του κρατάτε συντροφιά αλλά και να το ηρεμείτε παράλληλα. Με τη λειτουργία VOX (ενεργοποίηση με την ανίχνευση ήχου), η λειτουργία παρακολούθησης μωρού παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας, όσο το μωρό ξεκουράζεται, ενώ ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύσει κάποιο ήχο (λειτουργία standby). 

Χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής 3.5’’, μπορείτε να ελέγχετε τις λειτουργίες της μονάδας του γονέα, καθώς και της μονάδας του μωρού, όπως τον ήχο, το φωτάκι νυκτός, τη νυχτερινή όραση, τις 5 μελωδίες, τη δόνηση και το zoom (x2 x3). Με τη βοήθεια της ρύθμισης Quad View μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα εικόνες μέχρι και από 4 κάμερες στην οθόνη σας. 

Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να ειδοποιηθείτε σχετικά με τους χρόνους φαγητού του μωρού σας, την αλλαγή πάνας, τη χορήγηση φαρμάκων και τις ώρες ύπνου. Περιλαμβάνει και ενσωματωμένο θερμόμετρο, καθώς και ένδειξη χαμηλής/υψηλής θερμοκρασίας (κίνδυνος πυρκαγιάς).

Η ενδοεπικοινωνία διαθέτει έγχρωμη οθόνη ενδείξεων LCD, ενδείξεις ημερομηνίας/ώρας, δυνατότητα ηχογράφησης και λήψης εικόνας, αποσπώμενη κεραία, 16 αυτόματα κανάλια, ειδοποίηση εκτός εμβέλειας και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.  

Παρέχεται θήκη με ιμάντα για να κρεμάται και στον ώμο και τρίποδο ρυθμιζόμενο σε πολλές θέσεις.

Μπαταρίες

Για τη μονάδα του γονέα: 1 επαναφορτιζόμενη Li-Ion 3.7 V 1200 mAh